top of page

Utrecht Works 2020

Op Valentijnsdag vrijdag 14 februari vond in The Colour Kitchen in Utrecht de lustrumeditie plaats van Utrecht Works. Het evenement om studenten van ROC Midden Nederland en werkzoekende jongeren uit Utrecht te helpen aan een stage-, leerwerkplek of een baan in samenwerking met Gemeente Utrecht, Rabobank Utrecht en ROC Midden Nederland en Brand New Job.

In de ochtend volgenden de jongeren sollicitatieworkshops gericht op vragen als: Hoe presenteer ik mezelf? Waar ben ik goed in? Hoe vertel ik over mezelf?

Tevens kregen ze een korte financiële training van a.s.r. in samenwerking met Humanitas om de jongeren meer inzicht te geven in hun geldzaken.

 

In de middag ontmoetten de studenten tijdens diverse speeddates meer dan 30 Utrechtse werkgevers uit de techniek, retail, horeca en zorg. Al snel werden er afspraken gemaakt voor sollicitatiegesprekken.

 

Begeleiden naar een baan

Een deel van de jongeren is al klaar met hun MBO opleiding, maar heeft nog geen baan gevonden. Tijdens de komende maanden worden 20 tot 30 gemotiveerde jongeren persoonlijk begeleid bij hun geldzaken en de zoektocht naar een geschikte baan. Dit begeleidingstraject wordt verzorgd door Brand New Job.
 

Bij interesse kunnen deelnemers zich aanmelden via:
Brand New Job
Steven Tolsma

030-6777662

utrecht-works-12.jpg
utrecht-works-18.jpg
utrecht-works-17.jpg
utrecht-works-38.jpg
bottom of page